Üdvözöljük az Égervölgye Tábor honlapján!

Posted by on feb 6, 2015 in Egyéb | 0 comments

Üdvözöljük az Égervölgye Tábor honlapján!

Kedves Vendégeink!

 

Táborunk ősszel és télen is üzemel, igaz csak rendezvények helyszínként. Továbbra is várjuk azokat a csoportokat, munkaközösségeket, szervezeteket, baráti társaságokat, akik megfelelő helyet keresnek programjaikhoz.
A tábor közösségi terei kiválóan alakalmasak:
– tréningek,
– képzések,
– konferenciák,
– különböző rendezvények (disznóölés, legénybúcsú, születésnap, évzáró) megrendezésére.
Érdeklődni lehet: egervolgye.szallas@gmail.com


 

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK, TÁBOROZÓK!

 

Az Égervölgye Nemzetközi Ifjúsági Tábor és Központ két, rendkívül jó környezeti adottságokkal rendelkező tábor üzemeltetését látja el. Az Égervölgye Ifjúsági Táborunk az Észak-Magyarországi régióban található, míg másik szálláshelyünk az „ÚTON” Balatoni Tábor (www.balcsitabor.hu) a Közép-Dunántúlon biztosít kikapcsolódási lehetőséget látogatóink számára.
 
 
 

Az Égervölgye Ifjúsági Tábor bemutatása:

 

Az Égervölgye Ifjúsági Tábor egy csodálatos természeti adottságokkal rendelkező tábor és pihenőhely Perkupa település szomszédságában, Varbóc község külterületén, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a világörökség részét képzőAggteleki-karszthoz közel.

A tiszta erdei levegő, a csendes környék, pihenéshez, kiránduláshoz, ifjúsági rendezvényekhez, túrákhoz ideális helyszínt biztosít! A kis falutól délre található 311 méter magasan a Szarvas-hegy illetve északon 327 méterre a magas Hársas-hegy túraállomások További számtalan látványosság veszi körül, mint Kassa, Rudabánya, Kazincbarcika, Rakaca, Szendrő.

Maga a tábor a Rét patak és a völgyet szegélyező – főként bükkösök alkotta – gyönyörű erdők ölelésében fekszik mintegy 5.5 hektáron. A természetes klíma, a völgy szépsége, a kristálytiszta levegő, és a csend hozzájárul a felhőtlen pihenéshez és szórakozáshoz.

A Tábor összesen 112 férőhellyel rendelkezik, melyek 7 db törpe faházban és két nagyobb kőházban oszlanak meg. Az összkomfort nélküli szobák 6 – 8 illetve 10 ágyasak. Terveink szerint a közeljövőben további, összkomfortos szálláshelyekkel rendelkező épülettel bővül kínálatunk. A tábor rendelkezik teakonyhával, tágas ebédlő résszel, külön vizesblokkal, valamint a szabadidő eltöltéséhez szükséges helyszínekkel, mint röplabdapálya, bitumenes pálya, fedett, zárt közösségi tér, filagória, tűzrakó helyek.

A hatalmas szabad tér amellett, hogy lehetőséget biztosít a táborozók számára bográcsozásra, grillezésre, egy elkülönített részen a hucul lovaink által nyújtott rekreációs szolgáltatások igénybevételéhez is teret biztosít.

Szeretettel várunk mindenkit a megújult Égervölgye Nemzetközi Ifjúsági Tábor és Központban. Kedvcsinálóként kérjük tekintse meg táborunk életképeit Galéria rovatunkban!

Véleménye van? Ossza meg velünk!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>